Til å ha vært i Italia svært lite, liker jeg italiensk mat ekstremt godt.
En av favorittene til lunsj er bruschetta med spekeskinke og mozzarella.
Brødet stekes i olivenolje til det får en hard og gyllen skorpe. Et hvitløksfedd snittet på toppen gnis på oversiden av skivene.
Spekeskinke (helst parma) i bunn, lagvis ferske tynne skiver med mozzarella og tomat. Toppes med fersk basilikum, olivenolje, havsalt, kvernet pepper,
og ekte parmesan.
Serveres med noen visdomsord og nytes i godt lag.
En av favorittene til lunsj er bruschetta med spekeskinke og mozzarella.
Brødet stekes i olivenolje til det får en hard og gyllen skorpe. Et hvitløksfedd snittet på toppen gnis på oversiden av skivene.
Spekeskinke (helst parma) i bunn, lagvis ferske tynne skiver med mozzarella og tomat. Toppes med fersk basilikum, olivenolje, havsalt, kvernet pepper,
pinjekjerner
og ekte parmesan.
Serveres med noen visdomsord og nytes i godt lag.