Imam Baildi

Dette er Imam Baildi:

Det er godt og vel, men det finnes en annen variant som er enda bedre!

Disse flotte grekerene var på besøk på Blå i forbindelse med World Music Festival. Faren min introduserte dem for meg noen uker før denne konserten, så jeg har ikke kjent til dem så lenge. Til gjengjeld har jeg spilt albumene deres mange nok ganger for å gjøre opp for tiden jeg ikke har visst om dem.

Når det er et gresk arrangement strømmer det på med landsmenn. Godt å se igjen folk fra gamle dager, og i tillegg være med glade dansende familiemedlemmer!


Check it out on Spotify!
Or make it in your kitchen!

Prosjekt 365

Den 12. august 2010 bega jeg meg ut på et prosjekt. En kollega som i tillegg er en veldig flink fotograf, hadde nettopp startet på prosjektet og inspirerte meg til å gjøre det samme. Det gikk ut på å ta ett bilde, hver dag, i ett år. Det viste seg å være utfordrende på mange måter. Å ta med seg et stort kamera uansett hvor man drar, er et mas, men det blir man vant til. Det å fange et bilde verdig å være med i serien derimot, var en større utfordring. Jeg har lært mye det siste året og måttet presset kreativiteten for å klare det.
Hele albumet har jeg lagt på facebook, men dette er et utvalg av noen av mine favoritter.


Rundt årsskiftet gikk jeg til anskaffelse av et nytt kamera. Jeg har i flere år brukt et Canon EOS 400D, som jeg har hatt mye glede av. Tiden var inne for å steppe opp noen trinn, til et EOS 7D. En av mange forbedringer var større bildesensor, som gir bl.a. mulighet til å ta bilder i mindre lys, og med bedre kvalitet. Det hjelper!


Jeg planlegger et nytt prosjekt, for å presse meg selv til å bli bedre. Mer om dette kommer i fremtiden!